Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Velkommen -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

“Kreativ fra latin creativus, afledt af creare ’skabe'”

En forudsætning for at kreativiteten kan spire, er inspiration. Tanker og idéer, der kan munde ud i et produkt, hvis man arbejder med dem.

Kreativitet og inspiration er to kerneelementer i mit liv.
Jeg har altid været den fantasifulde pige, pigen med mange (gode og dårlige) idéer. Jeg finder inspiration over alt. Jeg kan blive inspireret af en følelse, af de mennesker jeg omgås, af ting jeg møder på min vej, af billeder, musik, farver. Som sagt: Overalt.

Jeg er vokset op i et kreativt hjem. Min far er uddannet arkitekt og har arbejdet vindmølledesigner, mens min mor, som oprindeligt er uddannet som økologisk landmand, endte med at blive håndværker. Design, kreative løsninger, upcykling og genbrug har fyldt meget i mit barndomshjem.Det kreative aspekt har altså fyldt meget i mit barndomshjem, måske ligefrem været et kerneelement i vores familie(liv).

Min familie har altid støttet mig i den kreative proces. Fik jeg en idé, så opfordrede de mig til at prøve at omsætte den til virkelighed. De hjalp mig og gav mig gode råd undervejs. Krævede det værktøj, så viste de mig hvordan det skulle bruges. Jeg er desuden så heldig at jeg har fundet en kæreste, der forstår hvor vigtigt kreativitet er for mig. En af hans første gaver til mig, var en sysaks. Det var en symbolsk gave, der skulle vise at han tror på mig og støtter mig i det jeg laver.

Jeg strikker, hækler, syer, tegner, maler, klipper og klistrer. Jeg tænker i farver, når jeg laver mad. Jeg nørkler inde, jeg nørkler ude.  Jeg nørder boligmagasiner, strikkeblade og kigger på gamle portrætter. Jeg tager til udstillinger, der omhandler mode Jeg har altid gang i mange projekter og massevis af idéer, som kun venter på at blive til virkelighed.

Denne blog vil omhandle mine kreative syslerier: Alt fra strik, hækling, havearbejde, madlavning, boligindretning, mine inspirationskilder og af og til også mine egne tanker, der har det med at køre rundt inde i hovedet.

God fornøjelse, jeg håber i vil følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *