Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
One down, one to go! -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

ENDELIG (!) fik jeg afsluttet et af mine evighedsprojekter. Min mor sagde til sin fødselsdag at hun ønskede sig et regnbuetæppe, som hun kunne have liggende i sin læsekrog. Jeg valgte derfor at strikke et til hende. Det blev så til en, efterhånden meget forsinket, 50-års fødselsdagsgave (10 måneder). Men altså…! Bedre sent end aldrig og jeg har haft gang i praktik, studiet og masse projekter sideløbende.  Jeg håber hun bliver glad for det.

Tæppet måler ca. 130*150 cm og er strikket i kaunigarn på pind 3. Jeg har brugt 3½ nøgle af 150 gr. To regnbuefarvede (farvekode EQ) en blå og en halv sort nøgle. Jeg husker desværre ikke det eksakte maskeantal, men det var mange. Nok 260-280 stk. 10 masker i hver side udgjorde kantmaskerne. Det har taget lang tid, men det var rart at have et simpelt projekt liggende. Et projekt der var lige til og ikke krævede det store fokus.

Regnbuetæppet
Farverne er gengivet rigtigt på dette billede 🙂

Det begyndte selvfølgelig at regne, i det at jeg havde taget tæppet ud, for at fotografere det. Så det blev kun lige til to hurtige billeder.

Jeg har valgt at holde lidt ferie, inden at specialeræset for alvor begynder. Jeg arbejder på at få afsluttet mit andet evighedsprojekt, nemlig et hæklet sengetæppe, som jeg forhåbentligt får færdigt indenfor de næste par uger. Derudover har jeg fået tørret en masse urter. Der skulle gerne være nok urtete til efteråret. Jeg tænker altid i nye projekter og har derfor fået garn til en trøje, som min søster skal have. Jeg overvejer stadig hvordan jeg skal gribe projektet an, da jeg overvejer at strikke trøjen uden opskrift, men nu må vi se!

Sidst men ikke mindst, så har min kæreste og jeg brugt den sidste uges tid på at få ryddet ud i vores ting. Vi er kommet af med nogle møbler, et par flyttekasser fyldt med tøj, bøger og køkkenting og mangler nu kun at komme af med et herskabs karlekammerskab og en sovesofa. Under oprydningen faldt jeg over en en del blade fra Hendes Verden og Maries Ideer, som nu har fundet plads i en kurv. Husets bamser har fået en midlertidig plads sammen med bladene.

Der er nok at se til med nørklerierne, oprydning, havearbejde og ikke mindst specialet, som nærmer sig med hastige skridt. Jeg overvejer dog alligevel om man skulle se om jeg måske kan finde et job, da jeg ville have godt af at lave noget sideløbende med specialet. Men nu må vi se hvad det bliver til!  🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *