Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Hæklede blå-grønne toner -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

ENDELIG blev jeg færdig med sengetæppet. Det har så også kun taget mig lidt over et år, hvor jeg gjorde det hele mere besværligt for mig selv, men jeg gjorde det!

 

Det er mit første hækleprojekt og på trods af at det blot består af ganske almindelige bedstemorsfirkanter, så har jeg lært meget undervejs. Jeg har f.eks. lært at hækle enderne ind i arbejdet og derved fundet ud af, at jeg kunne have sparet mig selv for at hæfte over 1000 ender. Det at skulle hæfte så mange ender, det kan virkelig trække tænder ud. Men ja… Jeg kan kun sige: “learning by doing”.

Jeg har helt frem til slutningen været i tvivl om hvorvidt jeg skulle beholde tæppet eller ej, men kæresten har allerede lagt billet ind på det. Så nu kommer det nok til at bo på vores seng fremover – det er Sigge bestemt ikke helt utilfreds med!

Sigge på det hæklede sengetæppe

Jeg skal lige have en pause fra tæpperiet, men jeg tvivler på at det er mit sidste tæppe. Der er flere, der har luftet tanken om at de gerne vil bestille et strikket eller hæklet tæppe, men jeg har tager ikke imod bestillinger, som det er nu. For det første så nørkler jeg udelukkende for min egen skyld og for det andet, så står det næste halve års tid i specialets tegn. Jeg ved derfor ikke hvor meget tid jeg får til at nørkle. Med det taget i betragtning, så ville bestillinger kun være en stressfaktor for mig og ikke mindst en begrænsning. En begrænsning i den forstand at det ville forhinde mig i at kreere og arbejde på ting som jeg selv har lyst til at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *