Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Efterårshygge -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Jeg elsker efterår…

Jeg elsker efterårets farver, den lune regn (ja jeg kan godt lide regn), naturens frugt, de mørke aftener, der byder på strik og hygge.

Jeg er opvokset på landet og det er ikke nogen hemmelighed at jeg ofte savner landet; jeg savner de åbne vidder, den friske luft og roen. Jeg savner også min gamle kolonihave, hvor jeg mere eller mindre var selvforsynende hvad frugt og grønt angik. Men jeg er heldig!

Jeg er heldig fordi jeg på trods af at jeg bor i hjertet af Odense, bor ned til åen og et grønt område. Et område, som giver mig fornemmelsen af at jeg slet ikke bor inde i byen (hvilket betyder meget for mig). Jeg elsker byen og bylivet, men jeg værdsætter også fred og ro.  På mine daglige ture langs åen finder jeg alt muligt godt, afhængig af årstiden: Mynte, citronmelisse, hyldeblomst, hyldebær, frisk skvalderkål, brændnælder, brombær, æbler og andet godt!

Når vi igen nærmer os foråret vil jeg dele et par opskrifter med jer: Skvalderkålspesto og lidt ideer til hvad du kan bruge pestoen til. Men det er desværre ikke rigtig årstiden til det længere. Skulle nogen alligevel være interesseret i opskriften allerede nu, så send mig en mail eller skriv en kommentar. Jeg sender den gerne til dig, hvis du lige står og mangler den på nuværende tidspunkt.

På eftermiddagsturen med min “bæste” ven. Var jeg lidt på rov: Æblerov. Jeg fandt desuden også mynte og citronmelisse. Alt sammen på offentlige områder og så har jeg altså ikke nogle skrupler med at tage lidt med hjem til os selv. Æblerne får ellers alligevel bare lov til at ligge og rådne op.

Æblerne kommer i aftenens råkostsalat. Urterne vil jeg tørre. Så har jeg lidt mynte og citronmelisse til en omgang urtete. Jeg smider måske lidt lakridsrod i, for at gøre den mere spændende. Jeg har lovet min kæreste at jeg til næste år laver ekstra meget af min stress-af te. I år lavede jeg kun 300 gram og vi har allerede drukket halvdelen af den. Desuden er den ret populær, ikke bare herhjemme, men også blandt mine venner – så jeg må have sat en større produktion igang til næste år.

Vi har nu tændt for lys og skruet op for hyggen med te, strik og TV som vi begge gider at se.
20151024_121948297_iOS Vores stuevindue her til aften

God weekend! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *