Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Jordens sødeste venner og fødselsdag! -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Jeg har jordens sødeste venner og kæreste!

Det har været nogle tunge uger med bisættelse og ikke mindst specialestress. Min familie og venner har virkelig været søde og overbærende på det sidste.

Jeg valgte selv at lave buketten til Irenes bisættelse. Normalt køber jeg et par blomster og arbejder med det, men min far havde simpelthen så mange smukke roser, bær osv. at jeg valgte at arbejde med det der var. Det er min første bårebuket nogensinde, men jeg ved at Irene ville have været glad for den. Jeg synes selv at den blev smuk – og det var det vigtigste for mig. Da jeg til tider kan være utrolig selvkritisk.

20151120_150543000_iOS
Den bårebuket jeg lavede til bisættelsen.

Jeg er blevet forkælet her på det sidste. Især af min kæreste, som forkæler mig med rigtig god mad. Han er en fænomenal dygtig kok. Jeg elsker mad og jeg elsker at prøve nye ting og jeg er så heldig at jeg har fundet sammen med en der elsker at lave mad. Det er win-win for begge parter. Jeg kan også godt lide at lave mad, men jeg indrømmer gerne at jeg synes det er ret kedeligt at lave mad til hverdag – hvorimod jeg elsker at lave mad til særlige lejligheder. Jeg prøver at være en sød kæreste, så jeg hjælper gerne med at gøre tingene klar – snitte grøntsager, vaske op mm.

Alle Aarstidernes Livretter er i øvrigt en fantastisk kogebog, der indeholder over 900 opskrifter. Mangler du en god julegave til en madglad person, så er det bestemt ikke et dårligt bud. Herhjemme er den fast inventar ved siden af Frøken Jensens Kogebog!

20151122_111255000_iOS

 

I dag er det min fødselsdag og jeg havde valgt at jeg ikke ønskede at fejre den. Da jeg ikke rigtig var i humør til det, men min kæreste og venner har trodset mig lidt – og det er jeg nu alligevel ret glad for. Min kæreste har givet mig et par strikkebøger (Yay! <3) og min veninde gav mig en lille figur fra G-Bork. En flyvende julemand – som minder mig om min far. Min far har nemlig flere gange været julemand til diverse julefester og han er hobbypilot. Han har fløjet de sidste 45-50 år. Den er rigtig sød og betyder allerede rigtig meget for mig! 

Hun ville mødes med mig og jeg spurgte derfor om vi evt. kunne tage et smut forbi Kræs, hvor min ven arbejder og drikke en kop kaffe der. Vi kom i det han havde fri, så han valgte at holde os ved selskab. Det blev en hyggelig stund med kage og varm kakao – det der hører sig en fødselsdag til. De er så søde! <3 🙂

20151126_124013643_iOS

Der var alt for meget kage, så jeg tog resten med hjem. Nu skal der hygges med varm te, kage og strik. Det kan vel ikke blive bedre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *