Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Nyt halstørklæde: Maren-tørklæde - Blue Heath -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

“Det er sørme, det sandt, december”
Og sikke en december det er. For det første er det en af de varme af slagsen og for det andet, så sker der SÅ meget spændende for mit vedkommende, denne måned.

Jeg startede måneden med en tur til Tyskland – først en par dage i Flensborg, hvor jeg har noget familie og derefter et par dage til Kiel, hvor en af mine rigtig gode veninder bor. Min veninde Caro og mødte hinanden gennem universitetet. Vi var begge på en sommerskole, hvor vi aflagde et kursus i lyntempo. Et kursus med studenter fra henholdsvis Tyskland og Danmark. Vi blev gode veninder og holder stadig kontakten ved lige. Vi udnytter desuden også hinandens sprogkompetencer, når det kommer til korrekturlæsning af div. tekster.  Hun holdte en adventsfest, på dansk det som vi nok bedst kender som julefrokost, mens jeg var der. Desværre fik jeg kun taget et par billeder under forberedelserne og ikke af selve festlighederne. Men hyggeligt var det!

Adventshygge i Kiel Caros søde hunde!

Jeg har desuden gang i strikkede overspringshandlinger. Jeg er stolt af at kunne vise min seneste kreation frem, Maren – Blue Heath. Et retstrikket halstørklæde med hæklede kanter, i ren alpakauld. Jeg elsker de blå nuancer og synes det falder rigtig smukt. Derudover er det super nemt at forme, så det sidder lige som man vil have det! Tørklædet er en gave til min gudmor, som bor i henholdsvis Tyskland og Belgien.

010c48054d47cedd2ee984346cc7e95325eee27d14

Jeg indrømmer gerne at jeg er begejstret for det. Jeg havde ikke regnet med at det ville blive så lækkert. Er fluks gået i gang med et til mig selv  – dog i lidt andre farver. Jeg er spændt på om jeg kan gentage successen. Af og til er det simple lige sagen, som nogen siger: Less is more!

Om ni dage rejser jeg og kæresten til Australien. Jeg kan slet ikke vente! Senest når vi atter er hjemme, engang midt/slutningen af januar, vil der komme en update omkring rejsen og mine strikkerier – jeg tør ikke at love at det bliver før. Måske.

Om ikke andet, så ønsker jeg jer alle en glædelig jul og håber på at I kommer godt ind i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *