Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Stilhed før (speciale)stormen og lidt fra tiden i Australien -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Jeg havde ærlig talt troet, at jeg ville være mere overskudsagtig på dette stadie, i min specialeproces. Men jeg må tilstå, at det er hårdere at skrive speciale, end jeg lige havde troet. Jeg var så optimistisk at jeg tænkte at jeg sagtens ville kunne søge job samtidig, men det kan jeg ikke. Alt mit fokus ligger på specialet. Jeg skal aflevere d.1 marts og jeg mangler stadig at skrive en masse. Jeg kæmper mest af alt med at bevare overblikket. Jeg er nu oppe på 40 sider og det går fremad, men langsomt. Men jeg holder hovedet højt. Jeg er sikker på at det hele nok skal løse sig, for det SKAL det. Jeg trænger til at blive færdig med studiet og begynde på et nyt kapitel. Jeg glæder mig til at komme på arbejdsmarkedet!

Australien var en skøn oplevelse. Det var landet hvor sushi var billigere end et måltid på McDonalds. Det var landet med flotte, farverige dyr. Dejligt vejr (det meste af tiden).  Spændende arkitektur osv.  Efter det fantastisk smukke bryllup  i Hobart, tog vi et par dage til Sydney. Det regnede fra start til slut, næsten… Det blev selvfølgelig godt vejr, den dag vi skulle afsted, så vi nåede lige at få en kop kaffe nede ved Daily Harbour, inden turen gik videre til lufthavnen. Men ikke desto mindre var det en skøn oplevelse og vi fik taget de turistbilleder, som man nu engang skal have, når man er i Sydney.

LPNR8427

Efter tiden i Sydney, tog vi til Brisbane. Min kæreste har boet i Brisbane, så vi mødtes med nogen af hans venner, tog på ture og spiste os flove i god mad. Det var en skøn by, som havde en masse kultur-tilbud: Teater, musik, madfestivaller etc. Som arkitektdatter, synes jeg også den var meget spændende arkitektonisk.

I Brisbane fik vi set i en masse dyr. Både i botanisk have, men vi besøgte også Lone Pine Koala Sanctuary, som ligger en lille halv time fra Brisbane. Det var en kæmpe oplevelse: Her snakkede vi med wallabies (små kænguruer), papegøjer, så næbdyr og meget mere.

MNIK2136

Min kæreste havde lejet det, som han troede var det billigste hotelværelse downtown Brisbane. Det viste sig at være en 2 værelses lejlighed, med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, fuldt udstyret køkken og ikke mindst en kæmpe altan, som man snildt ville kunne rumme 20 mennesker. Det var ren luksus at have sit helt eget sted. Her fik jeg både strikket og arbejdet lidt.

DZZB0649
Udsigten fra lejligheden
IMG_1345
Billedet er taget på min kærestes fødselsdag. Vi fandt en malaysisk restaurent, der serverede lækre kæmpe krabber, som var fanget i lokalområdet.

De kommende uger står ren og skær på specialeskrivning og en masse stress, som jeg vil spare jer for. Jeg vender tilbage med kreative beretninger, når jeg har lidt mere ro i tilværelsen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *