Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Maren-Tørklædet -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Jeg har i dag fået strikket det andet Maren-tørklæde færdigt. Jeg valgte at døbe modellen Maren. I kan se et billede af det første Maren-tørklæde nederst i dette indlæg. Som det første tørklæde, er den nye Maren ligeledes strikket i ren alpakauld. De lange fibre gør, at det ikke stikker eller kradser. Tørklædet er super blødt, hyggeligt at have på og varmer godt! Den nye Maren er en lysere variant, men jeg har holdt mig til de blå/grå/grønne toner. Lige så snart at jeg har fået blokket tørklædet og det er tørret ordentligt, så vil der komme billeder op af det her på bloggen. Jeg er helt sikker på, at det bliver lige så lækkert som det første. Jeg glæder mig til at kunne vise jer resultatet. Indtil da, så må i nøjes med en lille teaser; Et par billeder fra arbejdsprocessen.

Maren #1 – som jeg i øvrigt også har skrevet lidt om her.

Maren - Blue Heath

Hold øje med bloggen de næste par dage, hvis i vil se resultatet af det nye Maren-Tørklæde. God weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *