Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Resultatet -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

I går skrev jeg at jeg var blevet færdig med mit andet Maren-tørklæde .  Nu er det blevet vasket, blokket, tørret og har fået hæftet ender, så nu er tiden inde til at jeg kan vise jer det færdige resultat.  Jeg er blevet glad for resultatet. Jeg er især glad for at det falder lige så godt som det første og at det er nemt at forme, så det sidder godt. Tørklædet er allerede blevet afsat. En af mine veninder har forelsket sig i det, så nu vil jeg sørge for at det bliver sendt til hende. Jeg håber hun bliver ligeså glad for det, som jeg er.

Maren 2

Som i kan se, så er det en lysere version af Maren – Blue Heath, som kan se nederst i nederst i det forrige indlæg. Sidste gang fik jeg ikke taget billeder af bagsiden. Det fik jeg gjort denne gang. Bagsiden er lidt mere rustik end forsiden – noget som jeg personligt kun synes er charmerende. I kan closeup billederne se bagsiden i det øverste billede til venstre.

maren 2 closeuå

Jeg vil nu holde en pause fra tørklæde strikkeriet, men skulle du have lyst til at kaste dig ud i et Maren-Tørklæde, så kan du finde opskriften her. Jeg har et speciale, der skal skrives færdigt og så er jeg begyndt på et par monsterbukser til mit gudbarn. Jeg er spændt på at se hvordan de bliver. Modellen er i hvert sjov, sød og fræk på samme tid. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *