Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Morgenhygge, specialeddiker og fødselsdagsgavestrik -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Min kæreste og jeg er her på det sidste begyndt at spise morgenmad sammen. Jeg har aldrig været god til at spise morgenmad, men det har ændret sig med tiden. Hvorfor det ved jeg ikke, men nu er jeg ofte sulten når jeg står op, hvilket gør at vi oftere og oftere spiser vi sammen om morgenen. I stedet for at sidde ved sofaen og spise, mens vi ser noget morgen-TV (hvilket vi godt kan være slemme til), er vi begyndt at sætte os ved spisebordet i stedet. Eftersom vi ikke altid er så snaksalige om morgenen, så hygger vi med varm te, vores respektive morgenmad og en god bog eller avis. Det er SÅ hyggeligt og jeg tror bestemt det bliver en fast vane med tiden!

IMG_2030
Gårsdagens morgenbord.

Jeg har tidligere skrevet at jeg ville begynde at lave et par specialeddiker, med noget af kombuchaeddiken. Som sagt, så gjort. Sidste uge faldt jeg over disse små patentflasker i Søstrene Grene, til 12 kr stykket. Jeg købte tre flasker, men jeg skal helt sikkert have fat i flere. Jeg synes de er søde at se på og så lukker de tæt til, hvilket er et must. Jeg har lavet to specialeddiker, mens den sidste flaske blot indeholder neutral kombuchaeddike. Flasken til højre er en kryddereddike med basilikum og hvidløg. Den dufter og smager helt fantastisk. Den i midten er en chilieddike, med hjemmedyrkede thai chillier. Den dufter ikke bare godt, den er også blevet super stærk, hvilket bestemt ikke gør os noget. Forsøget er gået ud over alt forventning og det bliver bestemt ikke de sidste eddikevarianter herfra.

Specialeddiker med kombuchaeddike. Fra venstre: Hvidløg/basilikums eddike, chilieddike og neutral kombuchaeddike.

Vi blevet inviteret til en familie fødselsdag her i weekenden. Vi samles alle til noget god mad, et sted i byen. Det er min kærestes onkel og hans kone, der fejrer deres fødselsdag. Eftersom jeg endnu aldrig har været hjemme hos dem, så ved jeg ikke helt hvad deres stil er. Hvad de kan lide eller ikke lide. Jeg har valgt at satse sikkert. De får en bunke strikkede karklude (det kan alle jo bruge) og en CD af os. CD’en må jeg af gode grunde endnu ikke fortælle om, så derfor må I  endnu vente lidt, med at få at vide hvad det er. En ting er i hvert fald helt sikkert: Det er en meget personlig gave, der er blevet lagt en masse tid og kærlighed i begge gaver.

Karkludestrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *