Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Måske det er tid til en forandring? -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Bloggen bliver i den grad forsømt for tiden. Det er kke fordi jeg ikke har tid, for det har jeg! Jeg har faktisk også et nyt mønster, som jeg tænker jeg vil dele med jer snart. Men min lyst til at blogge er ikke ret stor for tiden. Dette hænger til dels sammen med at jeg ikke længere sidder foran min computer hele dagen, som jeg ofte gjorde, mens jeg studerede. Bloggen var mit afbræk fra studieskriverne, men eftesom jeg ikke længere er “bundet” til computeren på samme måde, så får jeg heller ikke skrevet ret meget.

En anden grund er, at jeg ved, at jeg har en del udenlandske venner og familiemedlemmer, der egentlig gerne vil følge med i mine syslerier, men som ikke forstår dansk. Det er også derfor min Instagramprofil i høj grad er på engelsk, hvis nogen skulle have undret sig over det.

 Hvor om alt er, så er jeg begyndt at overveje tre ting, hvad Creativus-universet angår: 
Første mulighed er at jeg forsætter som hidtil.

Andenmulighed er at jeg begynder at blogge på engelsk: For så kan mine udenlandske venner og familiemedlemmer også læse med.

Tredje mulighed er, at jeg starter en (video)podcast, på engelsk. For jeg tror på mange måder at det vil falde mig mere naturligt at tale til et kamera og vise jer de ting jeg laver. Fremfor kun at skrive om det. Jeg føler også at det vil fortælle mere om mig, fordi I på den måde ville kunne se hvem jeg er, de rammer jeg befinder mig i, de ting jeg laver osv. Sidst men ikke mindst, så vil det give mig mulighed for at gå i detaljer på en anden måde, eftersom i rent faktisk kan se de ting jeg rent faktisk taler om.

Hvis jeg vælger at gøre sidstnævnte, så vil jeg fremover linke til de enkelte podcasts og lægge mine referencer ind her. Ydermere vil jeg forsat smide mine egne opskrifter herind, for jeg kommer nok til at udvikle flere strikkeopskrifter, og dem vil jeg gerne dele med de af jer, der måtte have interesse i dem. Jeg skal heller ikke afvise at der måske sniger sig et blogindlæg ind, fra tid til anden.

Mens jeg tænker, så vil jeg opfordre jer til at følge mig på instagram, hvor jeg er aktiv.
I kan også finde mig og mine opskrifter på Ravelry.

Disse klude har jeg strikke til min veninde, som ønskede sig klude i div. jordfarver. Jeg har døbt dem Ananasklude, eftersom ananasmønsteret indgår i dem. Jeg smider snart opskriften på kludene ind på bloggen, så i selv kan lave nogle klude magen til 😉

Disse klude har jeg strikket til nogen som jeg har kær. Jeg har endnu ikke foræret dem væk og kan derfor ikke afsløre hvilket hjem de kommer til at pryde. Eftersom det er forår har jeg bevidst strikket dem i forårsfarver. Mønsteret er mit yndlingsmønster, når det kommer til klude. I kan finde opskriften på dem her.

Lige nu arbejder jeg på to, snart tre, forskellige projekter: En trøje til min veninde og Hermione’s Everyday Socks, som i ser på billedet. En af dagene så begynder jeg også på Dubai-tørklædet af Susie Haumann.

Som I kan se, så er der godt gang i pindene!
Og mens jeg går i tænkeboks, om hvorvidt jeg vil fortsætte bloggen som hidtil eller begynde en videopodcast, så kan følge mig på Instagram, hvis I gerne vil følge med i mine strikkerier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *