Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Nye tider for Creativus.dk -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/creativus.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Som i kan se, så har bloggen fået et nyt udseende. Jeg har længe ikke helt vidst hvad der skulle ske med hjemmesiden. For min lyst til at blogge har ikke været ret stor. Mest af alt fordi jeg har stået overfor en “sproglig” udfordring; skulle den fortsætte på dansk? Sagen er nemlig den, at en stor del af dem, der ønsker at følge mit kreative arbejde, slet ikke kan dansk. Derfor prøvede jeg en overgang at podcaste, men jeg har haft svært ved at finde tid og overskud til at holde det ved lige. Men jeg tror dog sagtens jeg kunne finde på at genoptage det på et senere tidspunkt, det bliver bare ikke lige nu. Hvad er så løsningen?

Jeg bibeholder bloggen. Jeg ved ikke hvor tit eller hvor meget jeg kommer til at blogge, men den kommer i hvert faldikke til at stå helt stille. Jeg tænker at jeg kommer til at dele alle mine kommende strikke- og madopskrifter og andre DIY-relaterede ting her. Det vil sikkert også hænde at jeg skriver et indlæg, fra tid til anden, med de ting, der optager mig på det givne tidspunkt. Så bloggen bliver nok primært brugt til at huse mine nye opskrifter og tutorials fremover.

Jeg er til gengæld super aktiv på andre kanaler: Blandt andet på min facebookside Creativus Knitting og min instagram, hvor jeg går under navnet Creativus. Begge sider/profiler er på engelsk. Og dette skyldes netop at mange af mine følgere er fra udlandet. Det gør også at min udenlandske familie kan følge med i mine syslerier, for faktum er at min far er mit eneste danske familiemedlem.

Jeg håber i stadig vil følge med her på siden og/eller på mine sociale profiler. For jeg er som sagt stadig super aktiv, bare ikke ikker her. I hvert fald ikke lige nu, men det kan være at det kommer igen. 🙂

Tusind tak for forståelsen og i må passe god på jer selv! <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *